söndag 1 februari 2009

Tema 4 - Januari 2009 - Ful

Ful. Något likt skönhet som ligger mycket i betraktarens öga. Som alltid så finns det vissa kulturella preferenser dock.

Fredrik S
Lars

Lollo

Maria

6 kommentarer:

Citronen sa...

Kommentarer:
Fredrik - Ett sopnedkast/soptunna full med kastade sopor.
Lollo - En blomma/växt som sett sina bästa dagar.
Maria - Twonky? En inte helt frisk robot från ett roligt spel.

Vinnare: Inte Twonky iaf. Han är ju söt så han kan inte vinna "ful". Lollos blomma är inte vacker, men känns inte rätt. Fredriks sopor känns mer som illaluktande än fula, men får ändå min röst.

Fredrik Persson sa...

Med risk för att verka partisk så är den där blomman verkligen ohyggligt ful. Jag har levt med den länge nu. Jag röstar på Lollo.

Unknown sa...

Jag föll pladask för blomman. Tror även att samma modell kan ha chans att kamma hem februaris tema krukväxt =)

Röst till Lollo

Loyce sa...

Tycker Fredriks sopor i färgglada plastkassar är allt annat än fula och rostiga bilar ger mig många känslor, men ingen av dessa är fula. Hade Lars gjort verklighet av sin bild med nakna smalben under nederkanten av sin bruna rock hade bilden däremot blivit ful. :D

Nu får det bli ännu en röst på Maria. Om man vore robot vill man nog se ut som någonting ur Robocop så den där lilla sorgliga parveln är nog ful med robotmått mätt.

Krukväxten som diskuterats har vuxit fram från ett skott som min farmors syster Märta gav mig för cirka tio år sedan. Hon påstod att den kan blomma med FANTASTISKA blommor ibland, men hos mig har den ständigt bara varit, ja, ful. Märta gick bort för några år sedan och jag har inte hjärta att göra mig av med den spretiga växten.

Skansman sa...

Ojoj! Lollos tragiska exemplar till blomma vinner med häst längder, den är inte fin vill jag lova.

Kanske om du sätter ut den så den får förvilda sig lite med naturen kan den bli fin. mm ne.

Men nu var det ful vi skulle ha, grattis till Lollo '=)

Jeanette sa...

Fredrik, Lollo Och Maria har helt klart fångat fulmotiv men i min smak är en riktigt rostig gammal bil det fulaste! Det var en fin bild på ett fult bjekt.
Lars får min röst!