fredag 1 maj 2009

Tema 4 - April 2009 - Läsk

Här sitter man i värmen på första maj och sätter upp bild uppå bild med läsk. Orättvist! ; )

Fredrik S

Jeanette

Lars

Maria

7 kommentarer:

Citronen sa...

Fredrik - Ett utklipp av en burk eller flaska. Får inte riktigt ihop var bilden är. Spännande. Gillar både dropparna och den fina placeringen av texten.
Jeanette - Ett altare hängivet till Guden Coca-Cola. Humoristiskt och snyggt.
Maria - Perfekta små droppar fångade i luften. Ser inte riktigt vad det är i bakgrunden. Är det drickan som rinner? Tycker dock saker ser mer ut som guld än dricka.

Det här var riktigt svårt. Tycker Fredrik och Maria har fått riktigt snygga bilder, även om jag tycker Marias inte ser ut som läsk. Dock humorn och det pseudopolitiska budskapet ger segern till Jeanette. Det vill säga hon får min röst.

Loyce sa...

Bra bilder även här! Men den fint beskurna bilden av Fredrik får min röst!

Skansman sa...

Marias små bubblor får mmin röst

Unknown sa...

Lars läsk ser ut att sakna kolsyra. Läskande kanske, men inte läsk för mig. Snyggt fotat dock.
Jeanettes colaaltare är en kul idé men den slår inte Fredriks bild. Snyggt beskuren. Snygga färger och snyggt att det gröna återkommer på båda sidorna.

Röst: Fredrik

Unknown sa...

Min bild är en närbild av en känd genomskinlig läsk (vars etikett fotograferats av Fredrik), i ett blått glas. Det gula i bakgrunden är skenet av en lampa.

Jeanette sa...

Fredrik o Maria: Jag tycker era bilder är jättesnygga men har problem att se läsken tydligt. Lars. din bild är läskande, en ren fin bild. Röst på dej.

Mika Perälä sa...

Fredriks bild är väldigt bra komponerat. Jeanettes är otroligt rolig! Lars är snyggt med fångandet av den rinnande (okolsyrade?) läsken. Men Marias bild är helt klart den jag faller för :)

Röst: Maria