söndag 1 mars 2009

Tema 4 - Februari 2009 - Skugga

Jag hade fundering på att göra en annan tolkning av ordet. Skugga som i att skugga någon, men tyvärr blev det ingen sådan bild. Varken från mig eller någon annan. Vi har många roliga skuggor dock.

Fredrik S

Jeanette

Lars

Maria

8 kommentarer:

Citronen sa...

Kommentarer:
Fredrik - Skuggan av Hula-Barbie som dansar. Kommer av någon anledning att tänka på TV-serier från typ 70-talet när någon skulle vara naken, men de bara ville antyda. Säger nog mer om mig än om bilden.
Jeanette - Många spännande linjer och en hälsande/vinkande fotograf. Gillar denna bild.
Maria - Ren, lite mystisk skugga av fotografen på en väldigt ren snö.

Min bild går till Jeanette. Gillar alla linjerna.

L8p8 sa...

Fredrik!

Unknown sa...

På temat skugga gillar jag Fredriks och Jeanettes bilder mest, för att de känns mer livfulla än skuggan av en klätterställning.

Även fast motivet är en barbie känns fredriks bild full av rörelse. Dock är den lite suddig och färgerna känns inte så spännande.

Rösten går till Jeanette. Jag gillar både färg, ljus och form. Dessutom en kul rörelse på fotografens skugga i mitten.

Skansman sa...

Svårt val!!
Rätt lika alla tre bilderna.
Men Jeanette får min röst, dosk skulle jag ha beskurit skuggorna på vänster sida, men en fin bild.

Loyce sa...

En solklar (pardon the pun) röst på Maria från mig. Suddig Barbie, vinkning i veckad plåt och piratmast(?)skuggor i snö har inte en chans mot Marias jättesöta skugga.

Den är liksom fransk, och lagom förlägd och förvrängd och supernajs. Snön har också en spännande struktur. Lite månlandskap. Tummen upp!

Sören sa...

De flesta var ganska lika i det här avseendet. Dvs tolkningarna var ganska lika.

svårt val, då alla egentligen var lika bra. det långa i marias skugga uppskattas. Den vinkande skuggan i jeanettes ser lite gladare ut samtidigt som det var en intressant vinkel på lars skugga. Tror ändå Fredrik får min röst pga tolkningen och att bilden var läckert oskarp

Fredrik Persson sa...

Jag röstar på Lars, för jag tänkte mig att det är ett piratskepp som glider förbi och det tyckte jag var fräckt.

Jeanette sa...

Fredrik- har du smygtittat!? skojar bara! men du får min röst för den annorlunda och fantasifulla bilden på temat, oskärpan gör att den känns naturligt mystisk och förbjuden. Alltså- tagen i smyg!